top of page
REMOTED_MEISTÄ-HERO.jpg

KIRKKAITA IDEOITA, VALLANKUMOUKSELLISIA RATKAISUJA

Remoted on palveluntarjoaja, joka mahdollistaa autonomisen liikenteen hyvin monen tyyppisille asiakkaille. Tuotamme palvelun avaimet käteen -ratkaisuna, mikä tarkoittaa, ettei asiakkailtamme vaadita alan teknistä, juridista tai operatiivista osaamista.

TIETOA MEISTÄ

Remotedin tarina alkoi vuonna 2022, kun yhtiön avainhenkilöt perustivat autonomisiin ajoneuvoihin pohjautuvan, palveluliiketoimintaan keskittyvän yhtiön. Perustajien tietotaidon taustalla oli pitkä kokemus henkilö- ja tavaraliikenteestä, alan yrityksistä ja ihmisistä.

 

Remotedistä kasvoi nopeasti alan johtava palveluntarjoaja Suomessa. Nyt asiakkainamme on mm.  kaupunkien ja kuntien joukkoliikennetoimijoita, hyvinvointialueita, teollisuuspuistoja ja lomakyliä.

 

Teemme tiivistä yhteistyötä ajoneuvovalmistajien sekä liikenneviranomaisten kanssa. Olemme mukana kehittämässä alan EU-lainsäädäntöä. Olemme myös rakentaneet toimialalle virallisen koulutusohjelman. Koulutamme opiskelijat alan asiantuntijatehtäviin yhdessä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n kanssa.

TIIMI

LIIKENNÖINTI

Operations team

Pekka Raukola

Chief inspector

 

Antony Lowe

Lead mechanician

 

Marika Jokinen

Safety Operator, Tampere

 

Joonas Tamminen

Safety Operator, Tampere

AVOIMET TEHTÄVÄT

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tulevaisuuden liikenteen parissa? 

Katso video RekryKoulutuksesta, jonka kautta voit kouluttautua ja työllistyä monipuolisiin asiantuntijatehtäviin Remotedille automatisoidun liikenteen pariin. Koulutukseen voit hakeutua monenlaisella taustalla. Tehtäväsi Remotedilla määräytyy kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ole yhteydessä, kuulet autonomisista ajoneuvoista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista.

bottom of page