top of page
Loading Cargo_edited.png

TEOLLISUUS JA KAUPPA

Robottiajoneuvojen avulla voidaan tehostaa tuotantoa, vähentää päästöjä, parantaa logistiikkaa ja edistää ihmisten ja tavaroiden turvallista liikkumista. Autonomiset ajoneuvot ovat joustava osa teollisuuden, kaupan ja kampusten uutta liikkumisen infrastruktuuria.

ÄLYKÄSTÄ TAVAROIDEN JA IHMISTEN KULJETTAMISTA

Sähköiset robottiajoneuvot voivat toimia erinomaisena osana teollisuuden ja kaupan logistiikkaa. Niiden avulla on mahdollista toteuttaa joustava ja muuttuviin tarpeisiin skaalautuva kuljetusratkaisu, joka tukee turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden tavoitteita. Lisäksi robottiajoneuvot vapauttavat henkilöresursseja tuottavampaan työhön.

Teollisuuden tai kaupan tarpeisiin suunnitellaan tehokas liikennevirta ja kuljetusreitit niin, että tavarat ja ihmiset voidaan kuljettaa sujuvasti paikasta toiseen. Tämä voi sisältää erilliset kulkureitit tavaraliikenteelle, henkilöstölle ja vierailijoille.

Suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen. Kulkuväylät sekä lastaus- ja purkualueet toteutetaan tarkasti turvallisuusmääräyksiä noudattaen, mikä vähentää onnettomuusriskiä.

Robottiajoneuvot voidaan myös integroida osaksi kampusten liikennejärjestelmää. Esimerkiksi sairaala-alueilla, teollisuuspuistoissa ja lomakylissä autonomisilla robottiajoneuvoilla voidaan toteuttaa innovatiivisia, käyttäjäystävällisiä liikkumisratkaisuja. Kerromme aiheesta mielellämme lisää.

ASIAKASTARVE SANELEE RATKAISUN

 

Suunnittelemme teollisuuden, kaupan ja kampusalueiden logistiikkaratkaisut aina yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, asiakastarpeeseen perustuen.

 

Laadimme selvitysten ja analyysien perusteella palvelukuvauksen, jossa kuvaamme ratkaistavan haasteen, määrittelemme reitin ja virtuaaliset pysäkit, teemme turva-arviot, valitsemme soveltuvat ajoneuvot, aikataulutamme ajoneuvojen liikenteen, suunnittelemme etävalvonnan sekä sovimme palvelun laadun mittarit ja viestinnän.  

 

Tavoitteenamme on aina kustannustehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka palvelee asiakastamme pitkällä aikavälillä.

Kempower siirtyi robottibussien käyttöön Lahden tehtaillaan

Kestävää tehdaslogistiikkaa: Remotedin sähköiset robottibussit kuljettavat tavaroita Kempowerin kahden tehtaan välillä Lahdessa.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ole yhteydessä, kuulet autonomisista ajoneuvoista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista.

bottom of page